tiistai 23. joulukuuta 2014

Keikka

Eilinen, huhhuh...

Voisin vaikka alkuun kertoa miten paljon rakastan musiikkia. Ihan hitosti. Musiikki on ehdottomasti ihmisen parhaita keksintöjä. Kuuntelen musiikkia ihan jatkuvasti, yleensä aina kun olen hereillä... Aivan sama miten kökkö olo on ikinä, piisit pauhamaan niin johan tokenee. Ihailen suunnattomasti ihmisiä, jotka osaavat luoda omaa musiikkiansa ja vieläpä uskaltavat jakaa sitä muillekin, ja rakastan livemusiikkia suunnattomalla intohimolla!

Siitä päästäänkin eiliseen, jolloin tajuntani räjähteli tuhansien universumien voimalla tjsp. Pääsin nimittäin katsomaan yhtä lempparibändeistäni livenä täällä Sapporossa! Kyseessä on siis japanilainen poppoo, ヒトリエ eli hitorie. Pian tänne saapumiseni jälkeen satuin selailemaan noita sivuja ja huomasin että pojat olivat päättäneet tulla pyörähtämään Sapporossa! Ei muuta kuin yliäänikoneen vauhdilla lippuja ostamaan ja innolla odottelemaan tuota ihanaa päivää eli eilistä.
 
Oltiin kaverin kanssa toisessa rivissä aivan reunassa joten aika loistavalle paikalle päästiin! Siinä kohti missä seistiin oli vielä semmoinen joku pieni koroke, jonka päällä onnistuin seisomaan lähes koko keikan ajan ja näin siten lavalle ihan kunnolla, jeee! Korvatulpat tietty jätin fiksuna tyttönä kotiin, joten korvat olivat ihan siinä kaiuttimen vieressä vähän hätää kärsimässä mutta oli se sen arvoista (ja kuulo on vielä tallella)! Keikkapaikkana toimi tosi pieni paikka jossain kellarissa, ja keikkameininki oli jotain aivan huippua. Siellä sitä sitten pompittiin muun porukan kanssa pari tuntia. Sain kyynärpäästä muutaman kerran mutta edelleen sen arvoista! Keikan jälkeen koppasin mukaan vielä kiertuepaidan sekä poikien uuden levyn. Sain kaupan päälle myös julisteen, jee! Veikkaanpa että nämä alkaa olla tämän porukan viimeisiä pienempiä keikkoja, on ne vaan niin hullun hyviä että kai ne on kohta jo supersuosittuja. Ja minä olin paikalla! Aivan uskomaton tunne ja uskomattomat keikkatäpinät vieläkin...

Score~
Toivottavasti tuo paita ei ehdi kulua puhki ennen kuin palaan Suomeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti