lauantai 6. joulukuuta 2014

Ruokaa

Bonuspostaus! Löysin kamerastani satunnaisia ruokakuvia, joten nakkelenpas niitä tähän koska pystyn hoh hoh.


Eräällä asuntolamme valvojista oli synttärit, joten järkkäsimme tyttöjen kanssa hänelle yllätyssynttäribileet! Useat meistä tekivät jotain ruokaa kotimaistamme, joten kaikenlaista ihanaa syötävää oli tarjolla. Itse pyöräytin lihapullia, koska ne ovat helppoja, hyviä ja ne voi tehdä ilman uunia (joita täällä ei pahemmin ole).

Eräs japanilainen ystäväni kutsui minut ja muutaman muun kotiinsa nabebileisiin tuossa joku aika sitten! 

Siinä se porisee~
Muistaakseni olen maininnut naben aiemminkin, kyseessä on siis tuollainen pata jossa kypsennetään erinäisiä asioita ja syödään sitten yhdessä. Tosi perinteinen talviruoka täälläpäin, ja lämmittää todellakin mukavasti! Kaverilla oli kämpillä vielä kotatsu, eli pöytä jonka alla on lämmitin. Sellainen olisi kyllä ihana täällä omassakin huoneessa...

Sienet ja muut härpäkkeetkin vielä mahtuivat tuonne
Valmista herkkua!
Ihan uskomattoman hyvää! Syönnin jälkeen padassa on jäljellä vielä osa liemestä ja joitain satunnaisia jutskia. Ettei tarvitsisi heittää mitään pois, lisätään loppuliemeen vielä jotain syötävää (ilmeisesti yleensä esim. riisiä tai nuudeleita) ja syödään loputkin pois. Tällä kertaa pataan upposi riisiä.

Ennestään täyteen mahaan vielä vähän täytettä!
Nam nam!

Eräänä ihanana viikonloppuna mentiin tyttöjen kanssa mahtavaan buffettiin, jossa sai syödä sekä suolaisia asioita (pizzaa sun muuta) että kakkuja ja muita makeuksia tunnin sisään niin paljon kuin maha veti. Aivan huippu paikka, menen ehdottomasti uudestaan.

Ensimmäinen suolainen lasti!
Kaikki ruoka oli tuolla ihan todella hyvää, tosin tuo päällimmäinen pizza hieman yllätti; siinä oli juustoa ja omenaa. Makea pizza!

Ensimmäinen lukuisista kakkulasteista
Kakut olivat tuollaisia ihanan pieniä kuutioita, ja niitä sai hakea viisi kerrallaan. Joka ikinen maistamistani kakuista sai aikaan äänekkäitä riemunkiljahduksia makunystyröissäni!

Toinen lukuisista kakkulasteista
Lihoinkohan tuolla nyt kilon vai kaksi, en tiedä, kuka noita nyt laskee...

Ihanan Veeran kanssa hilpeinä!
Vähän vielä hömpöteltiin ostoksilla
Mahtavia kokemuksia, ihania ihmisiä, hyvää ruokaa. Siinäpä osuva tiivistelmä ensimmäisestä parista kuukaudestani nousevan auringon maassa. :)

2 kommenttia:

  1. Mää en siis kestä kaikkia nuita ihanan näkösiä ruokia joka postauksessa !<3___<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha! Voin luvata että ruokakuvia on tulossa vielä hitosti lisää, niitä näyttää tulevan otettua kaikkein eniten... :D

      Poista