keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Lämpö

Pikapäivitys sen kunniaksi, että lähes kolme kuukautta täällä majailtuani laitoin tänään ensimmäistä kertaa asuntolahuoneeni lämmittimen päälle.

Surrur ja hurrur
Siinä se nyt humisee! Lähtölämpötila oli tuon laitteen mukaan 10 astetta, heh... Ei kylmä ole tähän asti haitannut ja olen säästänyt ihan mukavasti rahaa. Tänään ensimmäistä kertaa kyrsi tulla kylmään kämppään. Joskus kai sen oli tapahduttava. En tosin kerta kaikkiaan ymmärrä miksi ikkunat täällä ovat yksikerroksisia! Luulisi olevan aika yleisessä tiedossa, että Hokkaidolla on ihan kunnon talvia, joten miksi ihmeessä? Hmh...


Ja kun näitä ruokakuvia näyttää olevan joka välissä niin pistetään tähänkin nyt yksi. Ensimmäinen sushiannos, jonka täällä olen syönyt (ei, täällä ei syödä pelkkää sushia päivästä toiseen)! Koppasin nuo mukaan tuosta lähikaupasta, koska teki hulluna mieli! Olivat muuten tosi hyviä, mutta hajosivat niin helposti että puikot piti hylätä aika pian.

Jees ei kai siinä, pitkään onnistuin välttelemään opiskeluhommia mutta ehkä on parempi hyökätä niiden kimppuun nyt kun ne vähiten sitä odottavat.

2 kommenttia:

  1. Äiskän kanssa ollaan sitä mieltä, että oli jo korkea aika opetella tuon lämmittimen käyttö :) Niin sitä nahka kovenee ja sietokyky karttuu kun ulkomaita myöten ramppaa. Iskä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei paljon tarvi olla patterit päällä enää sitten Suomessa! :)

      Poista